Офис сграда

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: бул. ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, гр. СОФИЯ

ФАЗА: ИДЕЕН ПРОЕКТ

РЗП: 14 600 кв.м.

2008

Офис сграда

Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда
Офис сграда